Robotstøvsuger Test

Robotstøvsuger med gulvvask

Robotstøvsuger med gulvvask – en komplet guide

De fleste har støvsugeren som et fast redskab i rengøringen af hjemmet. Men de færreste tænker over, at der findes mange forskellige typer støvsugere – og at en robotstøvsuger med gulvvask ofte er den bedste løsning.

Robotstøvsugere med gulvvask er nemlig ideelle til rengøring af både tæpper og glatte gulve, da de selv kan justere sugeeffekten alt efter gulvets overflade. Derudover slipper du for at skulle slæbe støvsugerposen rundt på alle værelserne, da robotstøvsugeren selv kører rundt og støvsuger hvert enkelt rum.

I denne artikel vil vi give dig en komplet guide til, hvordan du vælger den rette robotstøvsuger med gulvvask til dit hjem – og hvordan du får mest muligt ud af din nye støvsuger.

Robotstøvsugere med gulvvask – hvad skal du vælge?

Der findes et hav af forskellige robotstøvsugere på markedet, så det kan være svært at vide, hvilken en der er bedst for lige netop dit hjem. Men når du skal vælge robotstøvsuger, er der dog nogle få ting, du altid skal have in mente:

Størrelsen på din bolig: Robotstøvsugerens batteri rækker typisk til 2-3 timer ad gangen, så det er vigtigt at overveje, hvor stor din bolig er. Har du for eksempel en lejlighed på 60 m2, vil en robotstøvsuger med et mindre batteri typisk have problemer med at komme hele vejen rundt. Du bør derfor altid vælge en model med et godt og langt batteri – på den måde undgår du halvfærdige rengjorte gulve. 

Dine behov: Nogle robotstøvsugere har ekstra funktioner som for eksempel vandtank og moppe-funktion. Disse funktioner kan være gode at have, men det er ikke essentielt for alle. Tager du for eksempel heller aldrig stearinlys op fra gulvet, kan det ikke betale sig for dig at investere i en model med en indbygget vandtank. Overvej derfor carefully dine behov inden du kaster dig ud i markedet for at finde den perfekte model til dit hjem. 

Prisen: Selvfølgelig spiller prisen også en rolle når du skal finde den rette robotstogensuger til dit hjem – men det betyder ikke nødvendigvis, at dyrest altid er bedst. Du kan sagtens finde gode modeller til under 3000 kroner – så det er bare om at gå på jagt efter den helt rigtige model til dig og dine behov.

Konklusion: 

En robotstogensuger med gulvvask er ideel til rengöring av bade täpper och glatte golv – da de selv kan justere sugeeffekten alt etter golvens overflate. I denne artikkelen vil vi gi deg en komplett guide til valg av riktig robotstövsugare samt tips om bruk av din nye stövsugare.